Schoonheidssalon Sleen

Schoonheidssalon Sleen voor huidverbetering en ontspanning

De Kortwijk schoonheidssalon DIO Drogist Klaver 4 is er voor uw huidverbetering en ontspanning. Alle behandelingen worden persoonlijk afgestemd op uw huid. In de salon werken we met het Duitse merk ‘Annemarie Börlind’. Deze producten bevatten 100% natuurlijke stoffen die de functie van de huid op een subtiele, maar effectieve wijze ondersteunen en herstellen.

Annemarie Börlind gebruikt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen: waardevolle koudgeperste plantaardige en essentiële oliën, kruidenextracten, ingrediënten en superieure vitaminen.

De producten bevatten dus geen dierlijke bestandsdelen, synthetische kleur-, geur- en conserveermiddelen en zijn niet op dieren getest. Onze werkwijze en kwaliteitsrichtlijnen zijn EcoControl gecertificeerd.

Het resultaat is een systeem van schoonheidsverzorging voor alle huidcondities en alle leeftijden. Dit is voor zowel vrouwen als mannen. Ook kunt u bij Schoonheidssalon Sleen terecht voor een heerlijke hotstone of lichaamsmassage.

Pedicure
Daarnaast kunt u ook terecht voor verschillende pedicurebehandelingen in Schoonheidssalon Klaver4, want ons team beschikt over maar liefst twee gediplomeerde en ervaren pedicures.

Kortom, informeer eens naar de vele mogelijkheden.

Bekijk hier onze PRIJSLIJST online of neem contact op via: 0591-820285