Kadoshop ‘t Klavertje is hét adres voor eigentijdse woondecoratie of een mooi cadeau.
Jacqueline is altijd op de hoogte van de laatste woontrends, maar heeft ook een gave unieke eigen stijl, waarmee ze steeds weer weet te verrassen.

Sinds enige tijd is onze Kadoshop gevestigd in de shop-in-shop Mazzel.

Bij Mazzel in Sleen is het heerlijk rondsnuffelen. Mazzel is pas geopend en bestaat uit verschillende kleine winkeltjes. Bij deze unieke aanwinst voor het dorp vindt je de meest bijzondere pareltjes!

Kadoshop ‘t Klavertje is al jaren een begrip in Sleen en staat erom bekend dat je er terecht kunt voor de mooiste woonaccessoires voor jezelf, of om cadeau te geven. En wist je dat ansichtkaarten weer helemaal in zijn? Zomaar, of voor een heel speciaal moment. Zelf uitgezocht en handgeschreven maakt het uniek en persoonlijk. En laat dat nu precies de kern zijn van onze kadoshop!

Ook TIP van ToReCo (voorheen het VVV-kantoor), is in Mazzel gevestigd. Daardoor kun je ook bij ons terecht voor toeristische informatie over onze mooie omgeving, fiets- en wandelroutes en we kunnen je precies vertellen welke evenementen je niet mag missen! Ook voor souvenirs en streekproducten ben je bij ons op de juiste plek.

Authentieke zelfgebreide sokken om mee te wandelen (ook hele hippe kleuren en heerlijk voor bijvoorbeeld yoga), keramiek met geglazuurde mokken en keitjes, sieraden en sjaaltjes zijn nergens zo uniek als in Sleen.

Ook zo goed als nieuwe merkkleding uit het betere segment wordt voor een vriendelijke prijs aangeboden in Mazzel. Webwinkel Coutureshop heeft nu namelijk ook een offline shop waar je kleding kunt voelen en passen. Zo krijgt iets wat niet meer wordt gedragen een kans om er iemand anders gelukkig mee te maken. Lekker duurzaam!

Onze locatie is ook top, want een cadeau van Mazzel is fantastisch te combineren met een streekproduct of iets anders lekkers van de bakker, de supermarkt of de slijter die naast ons zit.

Kom je ook een kijkje nemen? Wij schenken graag een kopje koffie of thee voor je in. Tot gauw!

Bannerschultestraat 11, 7741 AA SLEEN.
De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag 9.30 – 17.00 uur.